«Нагадую деяким – у нас війна»: мер Херсона закликав мешканців бути корисними в умовах війни

Мер Херсона Ігор Колихаєв закликав мешканців бути корисними в умовах війни.

“Зберіться і налаштуйтесь: від нас залежить багато чого. Від кожного із нас. У кожного на своєму місці є чим зайнятися. Знайдіть можливість стати корисними навколишнім людям та місту. Зараз усім тяжко”, – написав він на своїй фб-сторінці.

За його словами, якщо у місті не стріляють і не підривають пологові будинки, то це не означає, що можна собі дозволити бути свинею.

“Нагадую деяким нерозумним: у нас війна! І якщо у місті не стріляють і не підривають пологові будинки, то це не означає, що можна собі дозволити бути свинею та продовжувати вимагати собі комфортного життя. Його поки що не буде ні в кого. Поки що ми не переможемо”, — написав він.

Колихаєв також подякував усім, хто в цей важкий час працює на користь міста.

“Від імені всіх громадян дякую за самовідданість та неймовірний патріотизм працівників Херсонгазу. Дуже налякалися, але почули наші прохання і поїхали відновлювати Антоновку, Степанівку та інші населені пункти – куди можна потрапити, і куди нас пустили. І вони продовжують свою роботу. Дякуємо працівникам обленерго, які в нелюдських умовах намагаються повернути світло туди, де його нелюдсько знищують. Ви справжні герої, я це знаю. Дякую нашій міській раді, Водоканалу, Теплоенерго, Херсонекктрансу, ЖКТС, працівникам ЖКГ, підрядникам, прибирання міста, групі компаній ХАКС, нашим лікарям… всім, хто нас не кинув, і навіть під загрозою життю продовжує робити свою роботу. Дякуємо власникам і працівникам заводів і підприємств, які продовжують постачати місто хлібом, молоком, готовою їжею – усім, що ми можемо дати людям тут і зараз. Ви люди величезної мужності і величезної душі!
Дякую волонтерам, помічникам та друзям міста за мужність, віру в Перемогу, любов до рідного міста!”- написав мер.

Також міський голова “подякував” зрадникам.

Читайте також: “Відігнати ворога до кордонів 1991 року”. РФ спробує заморозити війну, але Україна піде у контрнаступ — інтерв’ю з воєнним експертом
“І , нарешті, дякую всім, хто втік і зрадив нас. Ми вас ніколи не забудемо. І навряд чи пробачемо. І нехай нам вистачить людської пам’яті, щоб, повернувшись до мирного життя, не допускати вас та близько до нормальних людей. Ви дали нам гарний урок, і ми його засвоїмо”, – сказав він.

11 березня — 16-й день від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. У ніч на п’ятницю лідери ЄС підтвердили та підтримали євроінтеграційний курс України, а вранці у кількох великих і досі спокійних українських містах пролунали вибухи.

Сьогодні, 12:40
Коментарів
0

248