“Знаємо, що вони планують і що роблять”: Зеленський розповів про тактику окупантів

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на низці напрямків продовжуються вигнання окупантів, які більше не витягують тієї інтенсивності бойових дій, яку могли забезпечити у першій половині березня. Проте це частина їхньої тактики.

Про це голова держави сказав у своєму відеозверненні 31 березня.

“Впевнений, для кожного і кожної з вас надзвичайно приємно читати і дивитись новини про те, що наші українські міста поступово звільняються від окупантів. Це так. Наші Збройні сили, Національна поліція. Національна гвардія, розвідка – вони молодці, абсолютна їм вдячність”, – сказав Зеленський.

“На північ від Києва, на Чернігівському напрямку, в Сумській області продовжуються вигнання окупантів. Вони й самі усвідомлюють, що більше не витягують тієї інтенсивності бойових дій, яку могли забезпечити у першій половині березня. Але повинні усвідомлювати ми і те, що для російських військових це частина їхньої тактики. Все це не просто так. Знаємо їхні задуми. Знаємо, що вони планують і що вони роблять. Знаємо, що вони забираються з тих напрямків, де ми їх б’ємо, дуже важливих. На тих, де нам може бути складно”, – наголосив президент України.

“Тому дуже важливо для усіх проявляти стриманість. Стриманість в емоціях. Стриманість у переживаннях. Ми всі однаково хочемо перемоги. Всі однаково! Але попереду будуть битви. Ще треба пройти дуже складний шлях, щоб ми отримали все те, чого прагнемо”, – попередив Зеленський.


0