Окупанти дистанційно мінують села на Харківщині – Генштаб

У вівторок, 16 серпня, ЗСУ відбили наступ ворога на сході, а також поблизу Новогригорівки на Південнобузькому напрямку. Окупанти дистанційно мінують села на Харківщині.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу 16 серпня.

На Волинському та Поліському напрямах немає ознак створення наступальних угруповань Збройних сил Росії та Білорусі. При цьому зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів із Білорусі.

На Харківському напрямку окупанти здійснювали вогневе ураження в райони населених пунктів Одноробівка, Соснівка, Дуванка, Дементіївка, Розплідник, Російська та Черкаська Лозова Черкаські Тишки, Петрівка, Верхній Салтів, Мосьпанове, Іванівка, Коробочкіне та Чепель.

Росіяни продовжують обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Степова Долина, Нова Зоря, Прибузьке, Шевченка, Киселівка, Благодатне, Широке, Кобзарці, Андріївка, Добрянка, Осокорівка, Потьомкіне, Трудолюбівка.

Завдали авіаційні удари в районах Посад-Покровського, Білого Колодязя та Лозового. Невміла спроба наступального бою поблизу Новогригорівки завершилася для загарбників значними втратами та втечею.


63