Дніпро-1 вперше в своїй історії вийшов у плей-оф єврокубків

Дніпро-1 з рахунком 1:0 переміг удома кіпрський Аполлон в рамках 5-го туру групового раунду та вперше в своїй історії вийшов у плей-оф єврокубків, гарантувавши собі путівку в 1/16 фіналу Ліги конференцій.

Господарі поля могли вийти вперед уже в дебюті гри, коли воротар АЕКа Йованович на мить випередив Назаренка після прострілу з правого фланга.

Той же Назаренко змарнував шанс забити по завершенні півгодини гри з гаком, пробивши над поперечиною з декількох метрів.

Та все ж, українська команда досягла свого на 39-й хвилині, коли Піхальонок потужно пробив здалеку і застав зненацька Йовановича.

В перші 15 хвилин другого тайму Дніпро-1 мав ще дві нагоди відзначитись, проте Рубчинський не влучив у рамку, а Амаш змусив воротаря Аполлона дістати снаряд з кута.

Спроби Аполлона відігратися виявилися марними, особливо після того, як з поля на 88-й хвилині був вилучений нападник кіпріотів Жраді.

Ця перемога гарантувала Дніпру-1 друге місце в групі, а також путівку в 1/16 фінала Ліги конференцій. В разі перемоги над лідером квартету нідерландським АЗ в останньому турі на виїзді український клуб зіграє одразу в 1/8 фіналу.

Дніпро-1 — Аполлон 1:0

Гол: Піхальонок, 39


182