#Обличчя_Харкова. В’ячеслав Пацурковський – майстер КП «Харківводоканал»

#Обличчя_Харкова. В’ячеслав Пацурковський – майстер КП «Харківводоканал»

13 березня 2023
14:33
Обличчя Харкова

#Обличчя_Харкова. В'ячеслав Пацурковський - майстер КП «Харківводоканал»
Майстер дільниці Слобідського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» В’ячеслав Пацурковський з початку повномасштабної війни підтримує комунікації у справному стані.

У перший же дня вторгнення разом зі своєю бригадою він успішно виконав поточний ремонт систем у будинку на пр. Героїв Харкова.

На підприємстві розповіли, що майстер пішов стопами батьків і вже 20 років виконує свою роботу, ставши висококваліфікованим фахівцем.

Сам В’ячеслав Пацурковський зазначив, що, окрім виконання планової роботи, його бригада кілька місяців підтримувала у справному стані системи водопостачання та водовідведення на трьох станціях метрополітену та у деяких спеціальних установах.

«Зважаючи на те, що там було досить багато харків’ян, які ховалися від обстрілів та авіаударів, аварії траплялися часто, але ми вирішували проблемні питання», – розповів В’ячеслав Пацурковський.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитися у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати

Новини по темі: