Працівники поліції Харківщини отримали нові службові автомобілі для роботи на деокупованих територіях

11 транспортних засобів передали поліцейським, які успішно пройшли навчання у Харківському Національному університеті внутрішніх справ в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади»


Сучасні службові автомобілі придбані за підтримки органів місцевого самоврядування та Національної поліції України.

Сертифікати на отримання транспортних засобів працівникам поліції вручив керівник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко.

Як зазначив очільник поліції Харківщини, завдяки підтримці територіальних громад правоохоронці змогли реалізувати цей проєкт на деокупованій території Балаклійської, Вовчанської, Дергачівської, Куп`янської, Кіндрашівської та Роганської громад.

“До команди поліцейських офіцерів громад долучається ще 16 поліцейських та загалом їх буде вже 108. Хочу висловити подяку керівникам територіальних громад за допомогу поліції Харківщини в реалізації проєкту “Поліцейський офіцер громади”, – звернувся до присутніх Володимир Тимошко. – «Спільними зусиллями ми робимо громади безпечніше. Бажаю всім мудрих рішень, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах, і звичайно, мирного українського неба та скорішої перемоги”.

Поліцейські офіцери громади, які отримали нові службові автомобілі, нестимуть службу на території деокупованих громад 24/7 та будуть постійно на зв’язку.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *