Спортсменів Харківщини відзначили почесними нагородами

Церемонію привітання приурочили до Дня фізичної культури і спорту.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту України, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі, зразкове виконання службових обов’язків спортсменів і тренерів Харківщини відзначили нагородами Міністерства молоді та спорту України, почесними грамотами та подяками начальника ХОВА Олега Синєгубова. 

«Вдячний кожному спортсмену, тренеру за ту титанічну працю, яку ви робите розвиваючи і популяризуючи спорт на Харківщині. В нинішній час надважливо підтримувати один одного, тримати високу планку на спортивній арені. Досягнення спортсменів нашої області надихають молоді покоління на нові звершення та спортивну кар’єру», – зазначив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Роман Семенуха. 

Серед нагороджених титуловані плавці параолімпійських ігор Михайло Сербін та Максим Веракса.

«Завдяки зусиллям наших Захисників та Захисниць, ми змогли вибороти перемоги на Параолімпіаді-2024. Кожен спортсмен – переможець над собою та своїми результатами. Працюємо далі, продовжуємо виборювати почесні нагороди для нашої країни, для наших захисників та для наших тренерів, які вкладають в нас не тільки свої зусилля, а ще й свою душу», – зазначив Михайло Сербін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *