У соціальному застосунку зʼявився розділ «Послуги для ветеранів»

Ветерани зможуть дізнатися інформацію щодо пільг і гарантій, освітніх послуг, адміністративних послуг за принципом «Єдиного вікна», інформацію та консультацію. Також в розділі доступна функція «Підтримка осіб, які були позбавлені особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України».

«Підтримка Захисників і Захисниць та членів їх сімей – одне з пріоритетних завдань. Вдосконалюємо обласні програми допомоги ветеранам та покращуємо надання соціальних послуг для визначеної категорії населення. Новий розділ «Послуги для ветеранів» має стати зручним інструментом для наших захисників. Надалі вдосконалюємо роботу програми та розширюємо кількість послуг», – зазначила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська. 

Нагадаємо, застосунок «Соціальні послуги Харківщини» містить мапу, на якій відображено надавачів соціальних послуг територіальних громад Харківської області, інформацію про точне географічне розташування центрів надання соціальних послуг, центрів соціальних служб, територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг), інтернатних установ системи соціального захисту населення області тощо. Також у застосунку можна знайти контактні дані, режим роботи кожної установи, назви соціальних послуг, що надаються у вказаних закладах.

Завантажити застосунок «Соціальні послуги Харківщини» можна в Google Play та App Store

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *