У Балаклії реконструюють спортивно-оздоровчий комплекс «Вимпел»

Надважливий спортивний об’єкт відновлять у межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

За сприяння голови Харківської обласної державної адміністрації Айни Тимчук цьогріч на роботи по 1-й черзі реконструкції, яка передбачає реконструкцію 25-метрового басейну, з держбюджету виділено 77 млн грн. У лютому цього року голова ОДА відвідала спорткомплекс у ході робочої поїздки в район – і, ознайомившись з планом реконструкціїї, пообіцяла сприяти виділенню відповідних коштів.

Окрім державної субвенції, по 3,5 млн грн на роботи також виділили з обласного та балаклійського міського бюджетів.

Зі станом об’єкту 1 липня ознайомився заступник голови Харківської ОДА Михайло Харнам.

«Разом з представниками підрядної та проектної організацій обговорили питання реконструкції нежитлових будівель і споруд Балаклійського дитячо-юнацького спортивно-оздоровчого комплексу «Вимпел». Місцеві мешканці вже багато років чекають і на його відновлення, і на запуск басейну, який нині в жахливому стані. Нарешті, завдяки Програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» мешканці Балаклії отримають сучасний спортивний комплекс», – розповів заступник голови ОДА.

У ході першої черги реконструкції, окрім басейну, буде відремонтовано покрівлю і фасад будівлі, відновлено системи водовідведення та водопостачання, освітлення та теплопостачання.

«Цей басейн має стати одним з найкращих як в регіоні, так і в державі. Він відбудовується під патронатом Президента України Володимира Зеленського, бо це ж здоров’я нації. І перший пусковий комплекс цього будівельного об’єкту планується ввести в експлуатацію вже до кінця поточного року», – повідомив Михайло Харнам.

Також у ході робочої поїздки заступник голови ОДА оглянув оновлене приймальне відділення Балаклійської клінічної багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, яке відновили у межах Програми «Велике будівництво».

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація