м. Харків: рятувальники ліквідували наслідки ДТП, внаслідок якого загинули троє людей (ФОТО, ВІДЕО)

25 листопада о 18:29 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася у Харкові на перехресті кільцевої дороги та вул. Салтівське шосе. Водій вантажівки “MAN” допустив зіткнення з іншою вантажівкою “MAN” та перекинувся на автомобіль таксі “Renault Logan”, де перебувало троє осіб: 40-річний водій, 49-річна пасажирка та її 3-річна онука. Всі вони загинули миттєво. Також від удару зазнали пошкоджень ще 2 легковика “Suzuki SX-4” та “Chevrolet Nubira” . 4-ро осіб, що знаходились в цих авто, включаючи водія вантажівки, що спричинила аварію, отримали травми.

За викликом прибули бійці 8-ї та 18-ї Державних пожежно-рятувальних частин на пожежних автоцистернах, аварійно-рятувальний автомобіль та автокран аварійно-рятувального загону спеціального призначення та аварійно-рятувальний автомобіль навчальної частини Національного університету цивільного захисту.

За допомогою спецтехніки ДСНС, а також важкої комунальної техніки КП “Харківводоканал” рятувальники прибрали з розчавленого легковика вантажівку, а потім спеціальним рятувальним інструментом зрізали його дах та деблокували загиблих людей для проведення подальших слідчих дій.

До ліквідації наслідків ДТП від ДСНС було залучено 20 осіб особового складу та 5 одиниць рятувальної техніки ДСНС.

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

261121-1.jpeg261121-2.jpeg

261121-3.jpeg261121-4.jpeg