Харківська область: рятувальники надавали допомогу водіям подолати складні ділянки доріг

30 грудня рятувальники залучались для надання допомоги водіям автомобілів, які застрягли у сугробах та на слизьких ділянках проїжджої частини.

Так, у м. Харкові на вул. Кітаєнка водій вантажного автомобіля “Renault Magnum” та на проспекті Московський 195 міста Харкова вантажівка “МАN” з медичним киснем, не могли самостійно виїхати із замету. Необхідна була допомога рятувальників. ДСНСники автомобілями підвищеної прохідності витягли автівки на рівну ділянку дороги, де вони змогли далі рухатись самостійно.

За прогнозами Харківського Гідрометцентру, сьогодні Хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий сніг. Вночі та вранці туман, видимість 200 — 500 метрів. Ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 — 10 м/с. Температура повітря вночі 3 — 8° морозу, вдень 1 — 6° морозу. По місту: вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. Вночі та вранці туман, видимість 200 — 500 метрів. Ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі 4 — 6° морозу, вдень 2 — 4° морозу.

ГУ ДСНС України у Харківській області

311221-1.jpeg