Рятувальники Харківщини 2 рази надавали допомогу водіям у подоланні складних ділянок доріг (ВІДЕО)

Протягом останньої доби рятувальники 2 рази залучались для надання допомоги водіям, автомобілі яких потрапили на проблемні ділянки доріг та не могли рушити далі самостійно.

Перший випадок трапився у Харківському районі опівдні. Бригада швидкої медичної допомоги прямувала на виклик до садового товариства «Цукорний», що у селищі Рай-Оленівка. На вулиці Нагірній, 7 на них чекав травмований 62-річний чоловік. Проте через ожеледицю на дорозі карета швидкої не змогла подолати затяжний підйом. Тому рятувальникам 7-ї частини ДСНС довелось транспортувати медичну бригаду своїм автомобілем підвищеної прохідності 2 км. до місця призначення. Після надання необхідної допомоги, медиків транспортували у зворотньому напрямку.

Також у Московському районі Харкова легковик “Daewoo Lanos” потрапив на обледенілу ділянку дороги на вул. Владислава Зубенко, 38. Подолати її водію допомогли рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

За даними Українського гідрометеорологічного центру сьогодні на дорогах країни ожеледиця (I рівень небезпечності, жовтий). У Харкові можливі опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Тому рятувальники звертаються до водіїв бути вкрай обережними на дорозі, дотримуватись безпечної швидкості і дистанції.

 

ГУ ДСНС України у Харківській області

100122-3.jpeg100122-4.jpeg