У Краснограді народний депутат Анатолій Гіршфельд допоможе малозабезпеченим та візьметься за інтернетчиків +vd

23 березня у Краснограді народний депутат України Анатолій Гіршфельд приймав громадян. За допомогою звернулося понад 20 чоловік. Здебільшого просили житло та гроші на лікування. З цими питаннями народний депутат усім пообіцяв допомогти: частково домовленостями з районною та обласною лікарнями, частково грошима з благодійного фонду «Патріоти».

Клопотатиме народний депутат і про ремонт Наталінської школи на Красноградщині. Будівля цього навчального закладу, переконані освітяни, ще однієї зими не переживе. Там потріскався дах та фасад.
А от з перерахунком пенсій дітям війни, про які на усіх зустрічах просять літні люди, Анатолій Гіршфельд визнав, не допоможе. За його словами, це були передвиборчі обіцянки соціалістів, які заздалегідь знали, що у держави на виплати дітям війни немає грошей. Через виграні позови та призначені лише на папері нарахування декому навпаки зменшили їхні заслужені пенсії. Анатолій Гіршфельд підготував лист Міністру соцполітики, з проханням повернути дітям війни зароблені гроші.
Зверталися красноградці до народного депутата і з комунальними проблемами. Зокрема, скаржилися на інтернет-провайдерів, які прокладають мережі на дахах і дірявлять покриття. Місцева влада на них не тисне і ремонту пошкоджених покрівельне не вимагає. Анатолій Гіршфельд запевнив мера Краснограду Володимира Максима, що у Харкові, перед тим, як дати дозвіл, інтернетчиків зобов’язують робити ремонти дахів і прибудинкової території. Анатолій Гіршфельд запевнив, напише запит у прокуратуру. Вимагатиме, щоб правоохоронці перевірили законність діяльності інтернет-провайдерів у Краснограді: чи мають вони усі дозвільні документи.

      {youtube}v5FupW5Ahu4{/youtube}