У Лозовій школярі, ОСББ та освітяни озеленяли місто +ft +vd

У Лозовій школярі з ліцею №4, ОСББ та працівники дитсадків №11 та №7 долучилися до акції «Квіти– місту». Класом та колективами вони висаджували рослини. Із саджанцями допомагали підприємці, а із технікою лозівські АТОвці.

Працівниці Лозівського ДНЗ №11 працювали лопатами та носили воду суто жіночим колективом. Жінки зазначили, озеленяти дитсадок їм в радість, тому фізичної втоми не відчувають. З потеплінням до озеленення долучатимуть і батьків дітлахів, розповіла завідуюча дитсадка Світлана Борискіна.

Школярі із ліцею №4 розповіли, у подібній акції беруть участь вперше. Зазначили, зміни на краще треба починати з малого – хоча б і з висадки зелені.

Із саджанцями допоміг підприємець, із технікою – Лозівська спілка АТОвців, зазначила викладач Лозівського училища культури і мистецтв Галина Перець. Торік акцію започаткували наймолодші учні ЛУКіМу, тоді до них долучилися школярі, Лозівський професійний ліцей, Лозівська філія Харківського автодорожнього технікуму, вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості, допомагали також бійці з батальйону Донбас-Україна. За підтримку Галина Перець подякувала міській владі та наголосила, традицію не припинятимуть, і сподіваються, що до неї приєднається ще більше лозівчан. 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=5xQaYa6KDkQ&feature=youtu.be{/youtube}