У Лозовій за 2 тижні пограбували та вдарили двох жінок

У Лозовій за 2 тижні двоє жінок стали жертвами грабіжників. В обох випадках шукають невідомих чоловіків, які не просто вкрали речі, а перед тим, ще й били своїх жертв, розповіла старший інспектор поліції Анастасія Василевська 16 березня.

 13 березня о 22.20 на 1 мікрорайоні зловмисник вдарив 31-річну жінку, викрав телефон та 2 золоті каблучки.Також 11 березня близько 10 години вечора по вулиці Машинобудівників, біля парку «Перемога» від зловмисника постраждала 60-річна жінка, повідомила Анастасія Василевська. Лозівчанку в обличчя вдарив невідомий, а потім вихопив сумку з ключами та грошима. Нападати на жінок може як один і той же, так і різні люди. Особливих прикмет нападника жінки не пам’ятають, бо чоловік бив в обличчя та пізно ввечері, коли було темно. Зараз порушників шукають, зазначила Анастасія Василевська, їм загрожує до 6 років ув’язнення.

Правоохоронці просять містян повідомляти всю відому інформацію про обидва випадки до Лозівського відділу поліції або за телефоном 102 чи 9-00-64.