Постраждалим від вибуху газового балону потрібна допомога +vd

 

Сімейна пара з опіками тіла знаходяться в реанімації у Харкові. Їхні батьки благають небайдужих допомогти грошима.

Сімейній парі, яка постраждала під час вибуху газового балону, потрібна допомога. 1 лютого в селі Домаха по вулиці Леніна вибухнув 5-літровий газовий балон. Чоловік і жінка отримали тяжкі опіки тіла. Зараз за їхні життя борються харківські лікарі. На лікування йдуть великі гроші. Батьки постраждалих у відчаї і благають всіх небайдужих допомогти грошима, хто скільки зможе.

Тятяна Свириденко – мати Володимира, чоловіка, який постраждав від вибуху. За словами жінки,  син з невісткою жили разом з ними. Вона згадує: серед ночі почули якийсь звук, коли вибігли зі спальні, побачили, що горить кухня, і невістка біжить до них вся у вогні. Полум’я на дівчині загасили. Отримав опіки тіла і Володимир. Зараз пара лежить у реанімації у Харкові. Вже пройшов майже тиждень, а їхній стан, як і раніше тяжкий.

Тетяна Свириденко говорить: лише на добу на ліки вони витрачають по 3 тисячі гривень. Плюс ще за операції треба платити. Родина зайняла гроші у кого тільки могла. Однак цього не вистачає. Батьки постраждалих Володимира та Наталі благають допомогти всіх небайдужих. Вони будуть раді будь-якій сумі грошей.

Реквізити банківського рахунку, на який можна перераховувати кошти:

Одержувач: Публічне АТ «АКБ» БАЗИС»

МФО 351760

Код 19358916

Рахунок 29240029

Призначення платежу: кошти для лікування сина на рахунок № 26253000103598, Свириденко Тетяна Яківна.

Ірина Лєушканова

 

{flv}10_02_2012_dopomoga{/flv}