Лозівські мотокросери тепер можуть офіційно проводити змагання +vd

Ініціатори відродження мотокросу планують провести змагання за зональний Кубок України вже у травні 2012 року.

 

Ініціатори відродження мотокросу у нашому місті планують провести не просто тренування, як це було на День міста у 2011 році, а вже офіційні змагання. Така можливість з’явилася завдяки тому, що влада Лозової прийняла мототрасу у комунальну власність.

Залишилось лише оформити документи. Однак на це потрібні чималі гроші, розповідає один із ініціаторів відродження мотокросу Олександр Краснорудський. Чоловік говорить: міська влада кошти виділити не може, тому вона шукає спонсорів, які заплатять за документальне оформлення. Проте це не завада для того, аби проводити мотоперегони та тренуватися на трасі, запевняє Олександр Краснорудський.

Приблизно 20-21 травня лозівські мотокросери планують провести у місті офіційні змагання. У них візьмуть участь спортсмени з 6 областей.

До мотоперегонів організатори збираються трохи підправити трасу після зими. Також планують зробити більш безпечними деякі повороти. Лозівські спортсмени мають почати тренування вже цієї суботи, 24 березня. На змаганнях місто представлятимуть троє мотокросерів.

У лозівських любителів залізних коней ще одна радість: директор Лозівської філії автодорожнього технікуму Віра Рінкман виділила їм приміщення. Зараз там мотокросери проводять ремонт. Він має завершитися до 1 квітня. Після цього вони проводитимуть у новому приміщенні свої збори.

 

Ірина Лєушканова

 

{youtube}0nv6peae3So{/youtube}