У Лозовій провели змагання серед допризовників +vd

У Лозівському  колегіумі №2 та у ліцеї №4 провели змагання з допризовної підготовки юнаків пам’яті Сергія Моторного.

У Лозовій провели змагання серед допризовників пам’яті Сергія Моторного. 11 та 12 квітня на території колегіуму та ліцею майбутні захисники Вітчизни перевіряли, хто з них сильніший та спритніший.

 

На спартакіаду з предмету “Захист Вітчизни” зібрались команди з усіх шкіл міста. Подивитись на майбутніх захисників прийшли представники військкомату, організації “Спорт для всіх”, спілки ветеранів Афганістану та спеціаліст з відділу освіти.

Кожна команда складалась з 5 одинадцятикласників. Хлопці змагались у 6 дисциплінах: біг на 100 метрів, підтягування, стрільба, вдягання протигазу, метання гранати та плавання. Усі змагання проходили на території колегіуму №2, та лише плавати ходили до ліцею №4.

З великим відривом від суперників перше місце здобула команда  ліцею. Друге місце посіли хлопці з восьмої школи. Третє ж зайняли учні першої школи

Наступний етап спартакіади – обласний – проведуть 21 квітня у Лозовій. Сюди приїдуть більше 30 команд з усієї Харківщини. Провести захід планують на території стадіону “Локомотив” та у спортивній школі “Юність”.

Ричард Малайшка

 

{youtube}0PljyXlAdds{/youtube}