На Лозівщині проходять сходи благодійного фонду «Патріоти» +vd

Естафету сходів благодійного фонду «Патріоти» розпочало зібрання у найбільшому селі Лозівщини — Катеринівці.

Благодійний фонд “Патріоти” відновлює свою роботу в окрузі. Він створений за ініціативи голови ради директорів  ІГ УПЕК Анатолія Гіршфельда. Фонд щомісяця виділяє кошти на кожен район, а вже їхнім розподілом займається обрана людьми рада. Фінансуються ті проблеми, які мешканці кожного населеного пункту окреслили на своїх сходах.

Естафету сходів благодійного фонду «Патріоти» розпочало зібрання у найбільшому селі Лозівщини — Катеринівці. Проблем у села виявилося багато. Почали перелік з дозвілля. Клуб найбільшого села Лозівщини не працює. Тому мешканці села хочуть відремонтувати в ньому хоча б одну кімнату, щоб там могли проводити своє дозвілля люди похилого віку, якими опікується територіальний центр.

Активні пенсіонери Катеринівки полюбляють ще й співати. Тому воліють, щоб допомогли  художній самодіяльності у придбанні костюмів.

Селу потрібно облаштувати 12 автобусних зупинок. Про це турбується сільський голова Андрій Чабан. Він говорить, до сільради входить кілька населених пунктів. Люди часто їздять до міста. Доводиться у негоду чекати маршрутку просто неба і ставити сумки на багнюку. На одну зипинку потрібно до 2 тисяч гривень, але їх у сільради немає.

Катернівські школа та дитячий садочок теж озвучили свої питання. Школі потрібна мультимедійна апаратура, а дитсадку — холодильна камера та водонагрівач. Саме поміч дитячому закладу катеринівці і визначили, як першочергову потребу. Проголосували за неї одноголосно. Всі інші питання теж залишились у списку, їх будуть вирішувати поступово.

Кошти почнуть надходити після того, як у районі пройдуть всі сходи, і збереться загальна конференція благодійного Фонду «Патріот».

Інна Воробйова

 

{youtube}hnKbuVzwAbc{/youtube}