Близнюківці зустріли свого чемпіона світу з оркестром +vd

Чемпіона світу з гирьового спорту серед студентів Сергія Незбрицького емоційно зустріли на лозівському вокзалі.

13 червня близнюківці заразили своєю радістю увесь лозівський вокзал разом з пасажирами. З хлібом-сіллю, квітами та оркестром ціла делегація з Близнюків на чолі з селищним головою Геннадієм Королем зустрічала чемпіона світу з гирьового спорту серед студентів Сергія Незбрицького.

Сергій Незбрицький – студент відразу двох харківських вузів: політехнічного університету та юридичної академії. З чемпіонату світу, який проходив у Гамбурзі, він привіз своє перше золото такого рівня. До цього спортсмен кілька разів був бронзовим та срібним призером чемпіонату України серед студентів.

Як розповів сам Сергій, перемога йому далася порівняно легко, а ось шлях до неї був важким. Це 8 років тренувань. А починалося все з того, що маленькому Сергійкові взагалі не можна було займатися фізкультурою.

Хлопець був приємно вражений тим, що його зустріли з оркестром. Зізнався, він такого не очікував. Голова ж селищної ради Геннадій Король пообіцяв, що це не всі приємні сюрпризи для Сергія. Вдома на нього чекають подарунки.

Інна Воробйова

 

 

{youtube}MbTPRuIN0IA{/youtube}