ЛКМЗ підвели партнери +vd

 

Літнього пожвавлення виробництва, якого очікували на Лозівському ковальсько-механічному заводі, не сталося.

Механо-складальне виробництво Лозівського-ковальско механічного лихоманить. Харківський тракторний не визначився зі своїми замовленнями. Мінський «Амкадор» різко їх знизив. Але, за словами генерального директора ЛКМЗ Василя Черномаза, не зважаючи на це, у червні все ж заплановано виготовити 100 тракторокомплектів для ХТЗ. Стільки ж у планах на липень.

У липні, серпні та вересні в механо-складальних цехах заплановано також виготовити по 6 візків для перевантажників. Це нова продукція, яка зараз існує лише у двох зразках.

А ось ковальске виробництво працює без збоїв. Його продукція зараз користується попитом у ХАРПа та Мелітопольского завода двигунів. А залізничники навіть збільшили свої замовлення.

За словами Василя Черномаза, у ковальскому виробництві також працюють над перспективною номенклатурою для білоруського заводу «Гомсельмаш».

Що ж до землеобробної сільгосптехніки ЛКМЗ, у її реалізації зараз сезонний спад. Вона лежить на складах заводу, бо аграрії займаються підготовкою до збирання зернових.

Інна Воробйова

 

{youtube}32y_8Ngn5T8{/youtube}