В Лозовій відбулася конференція благодійного фонду «Патріоти» +vd

В Лозовій 4 липня на міській конференції фонду «Патріоти» обрали опікунську раду, яка  розподілятиме благодійні кошти.

Благодійний фонд «Патріоти» діє за принципами народного самоврядування. Спочатку люди на сходах називають проблеми, які потрібують фінансування. Висувають від своїх громад довірених осіб. З них обирають опікунську раду, яка займається щомісячним розподілом благодійних грошей та контролем за виконанням робіт.

 

 

У червні в Лозовій пройшло 18 сходів. Лозівчани озвучили 103 проблеми. Найбільше питань виявилося у навчальних закладів. Освітяни просили допомоги в ремонтах приміщень, в придбанні музичної апаратури, меблів, тощо. За кількістю проблем від навчальних закладів не відстають і медичні заклади. На своїх сходах вони просили про придбання матраців і ковдр для стаціонарних відділень, обладнання для діагностики, і багато іншого. На кількох сходах лозівчани проголосували, аби у першу чергу допомогти тяжкохворим людям.

 

Усі проблеми, що назвали лозівчани на сходах будуть вирішуватися поступово. Щомісяця фінансуватиметься кілька питань. На що давати гроші у першу чергу, і вирішуватиме обрана на лозівській конференції опікунська рада фонду. До неї увійшло 9 чоловік. Очолив раду Ігор Чопенко. Він вже є головою опікунської ради фонду «Патріоти» на ЛКМЗ.

 

Фінансування благодійного фонду «Патріоти» розпочнеться у серпні. Після того, як на окружному з’їзді затвердять загальний бюджет благодійної організації.

Інна Воробйова

Патріоти, опікунська рада, Чопенко

 

 

{youtube}vq7i0vUNkhk{/youtube}