Лозівська влада і “Укрспецвагон” обговорили деталі партнерства +vd

У рамках угоди про соціальне партнерство вони підніматимуть культуру і спорт у селищі Панютине. Кошториси ще не підбили.

9 серпня на нараді між соціальними партнерами — владою міста Лозова і держпідприємством “Укрспецвагон” – обговорювали, яка зі сторін що робитиме. Пропозиції розробив завод.

 

Лозівський мер Сергій Степанов повідомив, що влада через область пробиватиме для Панютиного футбольне поле зі штучним покриттям, майданчик з тренажерами, береться придбати борцовський килим, утримуватиме кілька ставок тренерів. “Укрспецвагон” бере на себе придбання інвентарю і форми для спортивних команд, ремонт стадіону, зали для борців і гімнасток, утримання кількох колективів Будинку науки і техніки.

“Якщо сьогодні у Панютиному займається 325 чоловік у Будинку науки і техніки і 125 чоловік займаються у спортивних секціях, то із запровадженням цих заходів кількість залучених дітей подвоїться”, – сказав директор ДП “Укрспецвагон” Геннадій Бурцев.

Гроші для виконання програми соцпартнерства шукатимуть у бюджеті міста, “Укрспецвагону” і у спонсорів, повідомив Сергій Степанов. У яку суму виллється розвиток культури і спорту Панютиного для “Укрспецвагону” у 2012 році, на заводі, за словами його директора, ще не підрахували.

Договір про соцпартнерство сторони підписали 2 березня 2012 року

Валерія Гецко

 

{youtube}MJ5HhPyt2Hg{/youtube}