У лозівському музеї відкрилась виставка квілінгу та модульного орігамі +vd

12 вересня у Лозівському краєзнавчому музеї відкрилася виставка виробів лозівчанок Тетяни та Анастасії Зикових. Мати і донька показали, як можна звичайний папір за технікою модульного орігамі та квілінгу перетворити на мистецтво. У цьому переконалися перші відвідувачі виставки — студенти Лозівського професійного ліцею, колеги майстрині та жителі міста.

Тетяна Зикова розповідає, що захопилася модульним орігамі – створенням об’ємних фігур з паперових трикутників – майже 3 роки тому. Пані Тетяна звикла мати справу з папером на роботі. За фахом вона заступник директора з виховної роботи у Лозівському профліцеї. Якщо на роботі Тетяна Зикова використовує папір для оформлення документів, то вдома вона вирішила з нього робити витвори мистецтва. Говорить, спочатку це було хобі, а зараз — як частина життя.

Захоплення пані Тетяни підтримує вся родина, а старша дочка Анастасія сама робить дива з паперу. Вона створює картини за технікою квілінг — паперокручення. Її роботи також представлені на виставці.

Після перегляду виставки глядачі висловили свої захоплення і враження майстрині Тетяні Зиковій та подарували їй квіти.

Ірина Лєушканова

{youtube}g-QqnqLM58k{/youtube}