Лозова урочисто проводила перших осінніх призовників +vd

До лав Збройних сил України сьогодні, 3 жовтня, у Лозовій проводжали 21 призовника. Це перша група новобранців — вони вже наступного тижня роз’їжджатимуться по казармах. На честь їхнього від’їзду у Лозівській філії Харківського автодорожнього технікуму для хлопців традиційно влаштували свято.

Від міської влади привітав призовників керуючий справами виконкому Лозівської міськради Юрій Кушнір.

“Памятайте, що, перебуваючи у Збройних силах, ви оберігатимете не тільки державу в цілому, але й спокій, мир ваших сімей, ваших знайомих і друзів, вашого рідного міста”, – сказав він, звертаючись до юнаків.

А ще Юрій Кушнір побажав, щоб призовники довели: лозівські хлопці — найкращі.

Директор технікуму Віра Рінкман наказала призовникам, аби вони не забували писати додому листи. І щоб у хлопців не було відмовок на кшталт “не було на чому”, від студентів їм подарували блокноти.

Уся перша група призовників йде до армії за власним бажанням і у ті війська, куди вони хотіли, розповів журналістам відповідальний виконавець Лозівського військового комісаріату Олексій Ткаченко. Це підтверджують самі хлопці: для одних армія — це школа мужності, для інших — перепустка до служби у міліції й інших воєнізованих структурах.

Всього Лозівський військкомат цієї осені має відправити до Збройних сил 60 юнаків, повідомив Олексій Ткаченко. Додому хлопці повернуться за рік.

Валерія Гецко

 

{youtube}GvrxURz0GGE{/youtube}