Зарплата та неувага до 5 мікрорайону хвилювали лозівчан на зустрічі з мером +vd

Усі наболілі питання люди поставили меру Лозової, Сергію Степанову, 22 жовтня у подвір’ї 1 школи.

Одну з мешканок мікрорайону найбільше хвилювало, коли почнуть регулярно виплачувати заробітну плату бюджетникам. Мер Сергій Степанов пояснив: проблема з виплатою зарплати виникає, бо держава місту виділяє недостатньо грошей. Щоб дати хоч якусь копійку бюджетникам, влада Лозової змушена постійно брати позики, а потім з процентами їх виплачувати. Міський голова наголосив, що над вирішенням цієї проблеми він працює, і у 2013 бюджетники отримуватимуть заробітну плату вчасно.

Іншого мешканця турбувало те, що влада начебто мало приділяє уваги саме 5 мікрорайону. Як приклад він привів діряві дороги і відсутність дитмайданчиків. Сергій Степанов запевнив, що це не так: про 5 мікрорайон керівництво міста не забуло. У 2013 році влада планує встановити тут 2 дитмайданчики і відремонтувати вулицю Південну.

Після закінчення сходу люди продовжили спілкування з владою вже особисто. Незряча жінка змогла звернутися до першого віце-мера Володимира Денисенка лише коли всі розійшлися. Вона розповіла, що живе на верхньому поверсі будинку, який до того ж знаходиться далеко від маршрутної зупинки та супермаркетів. Жінка прохала першого заступника голови допомогти їй переселитися чи обмінятися з кимось житлом. Володимир Денисенко призначив лозівчанці зустріч, щоб краще розібратися у проблемі і залучити до розмови спеціалістів, які займаються обліком житла.

24 жовтня попросити допомоги у керівництва міста зможуть мешканці Домахи. Там пройде останній запланований цьогорічний схід за участю мера.

Ірина Лєушканова

 

 {youtube}pzgwMDVBxQM{/youtube}