Мешканка лозівського ОСББ скаржиться на недоремонтовану покрівлю +vd

Тамара Лукницька мешкає в ОСББ, що на вулиці 38 гвардійської дивізії. Це двоповерховий будинок. Жінка розповідає, що коли вона зі своїми сусідами створила об’єднання співвласників,  міська влада їм виділила кошти на капремонт даху. Це було у минулому році, тоді ж комунальники і почали ремонтували покрівлю.

Однак, не дивлячись на проведені роботи, жінка досі страждає від потопів. Вона стверджує: саме над її квартирою покрівлю і димарі недоробили.

Тамара Лукницька гадає, що у її біді винуваті не тільки комунальники, а й колишня та нинішня голови ОСББ. Жінка говорить: над їхніми квартирами дірок у даху немає і димарі відремонтовані, а її проблему вони ігнорують.

Прокоментувати цю ситуацію на камеру як колишня, так і нинішня голови ОСББ відмовилися. Жінки просто втекли від знімальної групи.

Не знаходячи спільну мову з нинішнім головою об’єднання, Тамара Лукницька звернулася за допомогою до першого заступника мера Лозової Володимира Денисенка. За словами жінки, той пообіцяв розібратися. В інтерв’ю перший віце-мер сказав, що директор підприємства “Лозовабуд”, який займався ремонтом даху ОСББ, вже отримав від нього доручення. Лозовабудівці мають на цьому тижні перевірити дах і, якщо треба, усунути проблеми ОСББ на вулиці 38 гвардійської дивізії, повідомив Володимир Денисенко.

Ірина Лєушканова

 

{youtube}avlq2SLCrgI{/youtube}