У День самоврядування нагородили голів та депутатів Лозівщини +vd

7 грудня у районному Будинку кульутури поздоровляли урядовців району. Найкращих управлінців та господарів відзначила Харківська обласна рада. Грамоти отримали керівниця сільськогосподарського підприємства «Прогрес» Валентина Шульга та Катеринівський сільський голова Андрій Чабан. Він же приймав поздоровлення, як керівник кращої сільської ради у районі. Андрію Чабану подарували персональний комп’ютер.

Друге місце у щорічному конкурсі «Краща сільська та селищна рада» – за Новоіванівкою, а третє посіло Артільне. За гарну працю працівникам їхніх рад подарували обігрівачі та факс.

Керівники району дякували своїм головам та депутатам за наполегливість. Голова Лозівської районної ради Ігор Нестєров назвав владу сільських та селищних рад найнароднішою, бо ніхто не знає так глибоко про біди людей, як місцеві голови та депутати.

Поздоровити колег прийшов Лозівський міський голова Сергій Степанов. Найперше він подякував своїм колегам, сільським та селищним головам, за те, що у будь-яку погоду, попри незабезпеченість бюджетів, вони завжди ідуть на роботу і сумлінно її виконують. А районним депутатам був вдячний за співпрацю.

Народним обранцям вручили подяки і підкріпили їх конвертами з грошима, аби святкування вдалося. Урочистий настрій продовжили підігрівали запальні виступи місцевих талантів.

Анна Скрипник

 

{youtube}ynYH2BGIrpI{/youtube}