Лозівські танцівники посіли друге місце у міжнародному конкурсі +vd

14 січня, о пів на шосту вечора. На платформу вокзалу Лозової прибуває потяг. Він везе зі змагань учасників міжнародного фестивалю-конкурсу «Танці з Карпатами», який проходив у Львові 11 та 12 січня. Це два ансамлі естрадно-спортивного танцю Лозівського міського Палацу культури. Старша група – ансамбль «Графіка», та молодша –  «Анфіска», під керівницвом Євгенії Ширінської. Обидва колективи посіли другі місця у конкурсі.

Ансамблі естрадно–спортивного танцю «Графіка» та «Анфіска» неодноразово брали участь у конкурсах та мають чимало дипломів та нагород. Однак поїздка на фестиваль «Танці з Карпатами» стала справжнім новорічним подарунком – до Львову діти поїхали вперше.

«У фестивалі брали участь більше тридцяти колективів, конкуренція було досить висока, ми трохи боялися, але все ж-таки, отримали другі місця!» – говорить художній керівник ансамлів естрадно-спортивного танцю «Графіка» та «Анфіска» Євгенія Ширінська.

А батьки юних танцівників на 100% впевнені: своїми майстерністю та високими результатами діти мають завдячювати саме своєму керівникові.

Для старшої групи танцівниць – ансамблю «Графіка» – поїздка до Карпат усім колективом стала символічною. Дівчата вже закінчують навчання у танцювальному колективі, тож участь у такому фестивалі для них дуже важлива, бо запам’ятається надовго.

Після виступу на фестивалі батьки влаштували для «Графіки» та «Анфіски» сюрприз – ескурсію містом Лева та прогулянку засніженими Карпатами. Тож додому ансаблі спортивно-естрадного танцю приїхали не лише з дипломами та символічними нагородами. За словами керівника колективів, Євгенії Ширінської, вони привезли з собою купу вражень та ідей для виступів у наступних фестивалях танцю.

Олена Коваленко

 

{youtube}CwWNXrrPJks{/youtube}