Лозівські школярі влаштували свято рідної мови +vd

У загальноосвітній школі №8 21 лютого зібралися представники всіх шкіл Лозової і Панютиного на свято української мови. Кожна школа представила по кілька номерів художньої самодіяльності. Багатство української мови, а заодно і української культури на святі  показували у різних жанрах. Кожен учбовий заклад привіз до восьмої школи свої найкращі таланти. Тут були і співаки, і танцюристи, і музиканти. Репертуар теж був широким: від поем Тараса Шевченка, до сучасних пісень.

Рівень свята підкреслили високі гості. Від міської влади учнів та педагогів привітав керуючий справами Лозівського міськвиконкому Юрій Кушнір. Він же вручив грамоти та подарунки учням, які досягли успіхів у вивченні української мови, стали переможцями олімпіад та мовних конкурсів різного рівня.

Концерт тривав майже півтори години. Учасники концерту були одночасно і глядачами, і артистами. Тож інтерес до того, що відбувалося на сцені не зникав. Самі учасники впевнені, такі концерти несуть не тільки естетичне навантаження, але й виховне.

Інна Воробйова 

 

{youtube}B_UuxbtqMB8{/youtube}