Лозівський мер Сергій Степанов допоміг старшокласникам з курсами управлінців +vd

Лозівський міський голова Сергій Степанов почав виконувати обіцянки, які дав раді страшокласників. Нагадаємо, у лютому мер запросив школярів до себе у гості. Зустріч відбулась у міськвиконкомі. Там дівчата та хлопці розповіли про свої проблеми. Зокрема поскаржилися, що не мають грошей на курси управлінців.

Хлопці та дівчата з Лозівської ради старшокласників «Нова хвиля» мають щомісяця їздити до Харкова. Там вони підвищують свою кваліфікацію у Школі управлінського мистецтва. Найбільше проблем у дітей виникало з дорогою. Тепер таких складнощів не буде, повідомив мер Сергій Степанов перед сесією міської ради 22 березня.

Міський голова також пообіцяв вирішити питання з поїздкою дітей до Києва. 26 березня 5 лозівських старшокласників представлятимуть Харківщину вже у Всеукраїнській школі управлінського мистецтва. В обох випадках підлітків погодилися підтримати соціальні партнери міста.

Вдячні школярі подарували меру і депутатам пісню. Хлопці та дівчата відкривали засідання міської ради. Юних колег-управлінців голова запросив залишитися на засіданні і взяти у ньому участь.

 

 

Анна Скрипник

 

{youtube}AvxDVvUtuSE{/youtube}