Лозівські податківці влаштували конкурс для малечі +vd

У середу, 15 травня, лозівські податківці провели конкурс дитячих робіт. У ньому взяли участь школярі віком від 9 до 16 років, яких поділили на дві вікові групи.

На конкурс діти представили малюнки, скульптури з гіпсу, вишивки та аплікації. Вони намагалися не лише гарно зробити, а й дати влучну назву своїй роботі.

«Я назвала його «Без оподаткування нема навчання», бо, якщо ми не будемо платити податки, то наша школа не буде розвиватися, ми не зможемо там вчитися і отримувати знання», – розповідає про свій малюнок 9-класниця Юлія Мамедова.

Оцінити майстерність лозівських дітей мали змогу усі охочі.

«Вперше у цьому році було оцінювання і у податковій. Ці картини ми розмістили в центрі обслуговування платників. І наших же платників попросили оцінити їх в номінації «Приз глядацьких симпатій». Номінанти – три чоловіки – були сьогодні визначені, і їм були вручені маленькі подаруночки», – говорить заступник начальника Лозівської ОДПІ Наталія Танько.

Перше місце у молодшій категорії отримала Аліна Ковальова, яка зробила квіти у техніці квілінг. У старшій категорії перемогла скульптура з гіпсу, автор якої Микола Петров. Без презентів не залишилися й інші учасники. Подарунок отримала кожна дитина, яка відправила свою роботу на конкурс.

 

 

{youtube}H3YiZIokhQE{/youtube}