Лозівські діти-інваліди центру “Жемчужинки” таки отримають нове приміщення +vd

Лозівський центр інвалідів, дітей-інвалідів та їхніх батьків, відомий як “Жемчужинки”, отримає приміщення у школі-інтернаті, яку нещодавно ліквідували. Але спочатку міська рада має визначити нових господарів будівлі. Рішення про передачу цих споруд у нові руки депутати прийматимуть вже на найближчій сесії, 15 серпня, оголосив лозівський мер Сергій Степанов.

«Перше рішення – це з школи-інтернату створити дошкільний навчальний заклад №14 без площі, яка буде передана в позашкільний навчальний заклад, який називається БДЮТ», – повідомив Лозівський міський голова під час свого прийому 8 серпня.

А вже БДЮТ — будинок дитячої юнацької творчості — віддасть в оренду свою частину колишнього інтернату «Жемчужинкам», запевнив міський голова.
Вартість утримання приміщення перевищує 60 тисяч гривень на рік, говорить голова «Жемчужинок» Ольга Ашиткова. Тому громадська організація сподівається на допомогу міського бюджету. Але ця допомога, як каже пані Ольга, надаватиметься лише з наступного року. Цього ж року, аби розрахуватися за оренду та комунальні послуги, організації доведеться розраховувати лише на благодійність та підтримку спонсорів.

Анна Красноперова

 

 

{youtube}tpXsJs_ImLE{/youtube}