Незаконну шашличню біля лозівського Центрального ринку таки закрили +vd

Кілька місяців біля аптеки на Центральному ринку діяв самочинно розміщений сезонний майданчик. У травні його перевірила міськвиконкомівська комісія і виявила низку порушень. Серед іншого, у шашличній не було туалету, кухні та дозвільних документів на роботу. Тому комісія рекомендувала її закрити.

Утім майданчик пропрацював з порушеннями ще кілька місяців, а два тижні тому зник. Як говорить Сергій Гранкін, начальник управління економіки Лозівської міської ради, підприємець самостійно вирішив прибрати шашличню. Хоча його не штрафували, а лише вели роз’яснювальні бесіди, пояснює пан Гранкін.

Перехожі говорять, що задоволені закриттям шашличної.

«Заважало людям. До автобусів не підійти, бо тут столи стояли. Було неможливо ні з дитиною у колясці проїхати, нічого. А зараз спокійно, добре, чисто, приємно», – говорить лозівчанка Тетяна.

Радіють зникненню майданчика і продавці з Центрального ринку. Коли на печі смажили м’ясо, увесь дим та попіл йшов їм у контейнери, говорять вони поза камерою. Тепер, як запевняє одна з продавчинь, працювати набагато легше.

Але сезонний майданчик може повернутися, причому законно, говорить Сергій Гранкін. Це якщо замість аптеки знову відриється кафе.

Анна Красноперова

 

 

{youtube}KGTBgRL2Ukc{/youtube}