На брейк-фестивалі «FLOORIORS» у Лозовій перемогла збірна команда Харкова та Донецька

150 брейкерів з Лозової, Кременчуга, Харкова, Ізюма, Донецька, Дніпропетровська, Запоріжжя та Білої Церкви взяли участь у турнірі «FLOORIORS».

Для організатора фестивалю, бі-боя Дмитра Сальникова, цей турнір став важливим кроком у пропаганді брейк-культури у нашому місті. Підготовка у кожного з учасників змагань різна, говорити про високий рівень фестивалю ще зарано, розповідає Дмитро, та в межах нашого міста цей турнір достатньо масштабний, додає організатор.

У танцювальних боях змагалися дві категорії бі-боїв: новачки – ті, хто займається менше трьох років, – та професіонали. Брейк-дансери “билися” один на один та командами.

Турнір тривав протягом 6 годин. Під час батлів – раундів танцювального бою –  судді визначали кращі команди. Вони продовжували битися у наступних раундах.

До фіналу потрапили дві найсильніші команди новачків –  харківська «Funky Monkey» та ізюмська «Blaize guys crew», і дві команди професіоналів – «HBTC» (Харків-Донецьк) та «ТЭТ» (Харків). Усі вони отримали дипломи від організаторів фестивалю.

Грошову винагороду в 1200 гривень отримала збірна команда профі Харкова та Донецька «HBTC». Саме вона перемогла у турнірі. 200 гривень у подарунок, як найпрофесійніший танцівник, отримав бі-бой Serg з Харкова.

 

Результати:

– Топ-фут початківці (найкращі брейкери-одинаки):
1 місце – bgirl Vinila(Харків)
2 місце – bboy Smile(Харків)

– Топ-фут профі (найкращі брейкери-одинаки):
1 місце – bboy Serg(Харків)
2 місце – bboy Plast(Харків)

– Битва команд 6 на 6 початківці:
1 місце – «Funky Monkey» (Харків)
2 місце – «Blaize guys crew» (Ізюм)

– Битва команд 6 на 6 профі:
1 місце – «HBTC» (Харків/Донецьк)
2 місце – «ТЭТ» (Харків)

 Олена Коваленко

 Чекайте на відео