За Лозівським центром обслуговування платників податків стали спостерігати у Києві +vd

На початку листопада відео з камер спостереження Лозівського центру обслуговування платників податків стало надходити у столицю. Міністерства доходів відкрило у Києві спеціальний Моніторинговий центр, повідомили лозівські податківці.

Фахівці цього центру, пояснюють працівники місцевої інспекції, цілодобово контролюють якість обслуговування платників податків, наявність черг, конфліктних ситуацій або фактів корупції.

Про відеоконтроль кільком місцевим підприємцям особисто розповів начальник Лозівської податкової інспекції Валентин Тетянчук. Він зустрівся з людьми 7 листопада у міському центрі обслуговування платників податків. Під час зустрічі керівник роздав відвідувачам брошури, у яких перелічені права та обов’язки платників податків.

Валентин Тетянчук наостанок розповів про нововведення у роботі податкової, які реалізовуватимуть вже ближчим часом. Серед них – створення сервісу «Інспектор-онлайн». Люди через Інтернет питатимуть у податківців все, що їх цікавить, і отримуватимуть електронні відповіді, завірені підписами, пояснили у Лозівській інспекції.
Анна Скрипник

 

{youtube}3loZfmKmU74{/youtube}