ЛКМЗ відновив партнерство з ХТЗ та домовився про співпрацю з європейцями +vd

Харківський тракторний завод, який торік лозівським мостам обрав китайські, відновив замовлення на ЛКМЗ. Його вартість 45 мільйонів. Цього року лозівчани виготовлять для ХТЗ 400 мостів, наступного – 1000. Про це повідомив почесний президент УПЕКу Анатолій Гіршфельд під час поздоровлення заводчан з Днем машинобудівельника 26 вересня.

Ковальсько-механічний також отримав 3 великі замовлення на виготовлення спецпродукції для оборонної галузі України. Зріс попит на сільгоспзнаряддя, додав директор ЛКМЗ Василь Черномаз.
Більше мостів планують придбати і білоруські партнери – «Мінський СНГ тракторний завод» та «Амкадор».
Надішли пропозиції від замовників з Європі. Індустріальна група УПЕК співробітничає у сільгоспнапрямку з австрійцями, а також підписала Меморандум про співпрацю з поляками – компанією FON-SKB. За цією угодою на ЛКМЗ виготовлятимуть мости для екскаваторів, комбайнів та вантажівок.
Лозівський ковальсько-механічний завод має невичерпну перспективу на європейському ринку сільгосптехніки. Однак необхідно пройти спеціальну сертифікацію, тому це перспектива щонайменше декількох місяців, зазначив Анатолій Гіршфельд.

 

   {youtube}QSO5jMwXGpI{/youtube}