ЛКМЗ виставив сільгосптехніку на міжнародній виставці +vd

Лозівський ковальсько-механічний завод показав свою продукцію на міжнародній виставці «АгроЕкспо» у Кіровограді 2 жовтня. У заході взяли участь 320 вітчизняних та іноземних виробників сільгосптехніки. Зразки їхніх машин зайняли площу у понад 47 тисяч кв. м.

 

трк
ЛКМЗ запропонував повну лінійну сільгоспзнарядь: борони пружинні, дискові, лущильники, сіялки, комплекси для внесення добрив.
Лозівчани вперше заявили свою новинку – глибокорозрихлювач. ЛКМЗ виробляє його спільно з австрійською компанією Hatzenbichler.

ТРК
Цікавість у аграріїв і представників машинобудівельних брендів викликала рекордсменка виставки – 16-метрова дискова борона. Вона – вигідне рішення для великих господарств, зазначили сільгопвиробники.

ТРК
А партнери ЛКМЗ підтвердили попит на борони традиційних розмірів. Комерційний директор ХТЗ Юрій Головач зазначив, що лозівські агрегати не потребують потужної іноземної техніки. Харківській трактор у 240 кінських сил тягне 8-метрову лозівську борону, тоді, як для американської потрібна потужніша техніка. Вітчизняні агрегати з вітчизняними тракторами – перспективний напрямок, наголосив Юрій Головач.

ТРК
За підсумками «АгроЕкспо», лозівчани продали усі привезені агрегати, повідомив Олександр Тітов, начальник департаменту продажів сільгосптехніки УПЕКУ.

 

 {youtube}hZYAf95GADc{/youtube}