Лозівчани допомогли впіймати шахрая і крадія квартир +vd

У Лозовій 30 та 31 січня правоохоронці розкрили 2 злочини – пограбування квартири та шахрайство. В обох випадках затримати зловмисників допомогли пильні лозівчани, розповів заступник Лозівського міжрайонного прокурора Юрій Новіков.

30 січня на Авилівці правоохоронці затримали мешканця Павлограда. Він пропонував лозівчанам встановити домофон. Парубок надавав документи та накладні, брав гроші і зникав. За приблизними підрахунками правоохоронців, йому вдалося назбирати 3 тисячі гривень, обманувши 15 жильців.
Хлопець вже почав відшкодовувати гроші містянам, наголошує Юрій Новіков. Він припускає, що шахрай може отримати умовний термін. Зараз працівники прокуратури шукають ще двох чоловіків, які працювали із злочинцем, але встигли втекти.
Другий випадок, у якому теж допомогли уважні лозівчани, стався наступного дня 31 січня. На 4 мікрорайоні правоохоронці затримали мешканця Горлівки. Літній чоловік намагався зламати квартирний замок відмичками. Його затримали на першій же квартирі, пояснив Юрій Новіков. За скоєння злочину чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі, інформують правоохоронці.

 

  {youtube}X9D8o7TPWUM{/youtube}