Сергій Зеленський зібрав школярів з Лозівського району на літнє свято +vd

Депутат Харківської облради Сергій Зеленський влаштував для дітей свого округу літнє свято.

300 вихованців із 12 пришкільних таборів Лозівського району зібрали у Панютиному. Розважали їх клоунами, конкурсами, дискотекою, подарунками і виставою. Для дітей грали діти. Ставили «Алісу у країні чудес». Вистава вразила школярів спеціфектами, пізнавальними частинами, яскравими костюмами акторів і талантами однолітків.
Діти підсумували, казка їх вчила працьовитості, добру і любові до рідної землі. Викладачі сільських шкіл визнали, для дітей у районі подібні заходи проводять рідко, і подякували організаторам.
Помічник обласного депутата Валентина Носова говорить, Сергій Зеленський намагається допомагати дітям, зокрема, школам, ФАПам, бібліотекам і родинам з малечою, щомісяця. Літнє свято проводить вже традиційно.
Помічник була вдячна працівникам Будинку науки і техніки та юним акторам. Переконана, вистава такого рівня – це гордість Лозівщини, як і сам Будинок науки і техніки та його колектив.
Окрім вистави та подарунків, школярі грали з клоунами, танцювали на дискотеці і досхочу награлися на Панютинському ігровому майданчику.

           {youtube}8Iw7PEGZ7VA{/youtube}