Лозівчанин вимагає перерахунку за тепло, бо знайомі з теплолічильниками платять менше +vd

Температура у помешканнях однакова, а рахунки за тепло різні. Мешканець 28 будинку на 2 мікрорайоні Віктор Боровик розповів, за тепло в опалювальному сезоні заплатив майже на 800 гривень більше, ніж знайомий у сусідньому будинку з теплолічильником.

 Температура в помешканнях взимку була однаковою, а квадратура житла з теплолічильником – навіть більшою.

Віктор Боровик підрахував, загалом по будинкам різниця у рахунках склала понад 30 тисяч гривень. Чоловік говорить, керівництво «Теплоенерго» обіцяло зробити перерахунки, однак він отримав лише трохи більше 100 гривень.
Директор ЖУКа Сергій Єршов пояснив, «Теплоенерго» дозволило перерахувати гроші лише за місяць на початку опалювального періоду. Інших перерахунків комунальники не робили, запевнив Сергій Єршов.
Директор «Теплоенерго» Леонід Глоба на камеру коментувати ситуацію відмовився, утім поза нею пояснив, чоловікові не повернуть різницю майже у 800 гривень, яку він вирахував. Тепловик зазначив, порівнювати навіть ідентичні квартири у сусідніх будинках не можна, адже тепловтрати у них можуть бути різні. Він також додав, отримані лозівчанами гроші від перерахунків у травні – це компенсація за 5 днів недотриманого тепла у березні та квітні. Більше перерахунків не було і не буде цьогоріч, зазначив головний тепловик. Також Леонід Глоба розповів, встановлювати теплолічильники за рахунок комунальників у Лозовій поки не будуть, бо немає грошей.

Юлія Токар

             {youtube}g4mdVaIAeEk{/youtube}