Лозівчани попросили у мера допомогти з покрівлями +vd

Мешканці різних районів Лозової скаржаться на покрівлі, які потекли, після останнього дощу. З допомогти з ремонтом лозівчани попросили міськголову Сергія Степанова 3 вересня. Мер відповів, в першу чергу ремонтуватимуть будинки, які об’єдналися в ОСББ.

Лозівчанка Наталя Ніценко мешкає на останньому поверсі будинку на 5 мікрорайоні . Жінка поскаржилася, після дощу її квартиру постійно заливає. Вода вже біжить навіть по електрощитах, що небезпечно для життя, зауважила жінка.
Мер міста Сергій Степанов повідомив, зараз стан покрівель у Лозовій залишає бажати кращого: з майже 400 дахів половина потребує ремонту. Грошей на усі покрівлі не вистачає, зазначив міськголова. Він порадив мешканцям будинку об’єднатися в ОСББ.
Просили допомогти з ремонтом покрівлі і мешканці вже створеного більше року тому ОСББ на 3 мікрорайоні. Їм Сергій Степанов відповів, ремонтувати покрівлю потрібно капітально, адже після поточного ремонту вона знову протікатиме. Капремонт покрівлі коштує в середньому від 200 до 300 тисяч гривень, зазначив Сергій Степанов.
На підтримку ОСББ цьогоріч місто витратить півмільйона гривен, додав міськголова.

                {youtube}FatTRlaSf48{/youtube}