У Лозової – новий генеральний план +vd

У ньому територію міста розширили, та заклали зони на перспективне будівництво житла. Новий план розтлумачив головний архітектор Лозової Олександр Палюх 28 січня.

 У новому генеральному плані територію Лозової розширили. За 3 та 4 мікрорайонами на схемі додали городи. Раніше ця ділянка була домаською, розповів Олександр Палюх. Однак, за його словами, після закінчення строку оренди городів там може з’явитися малоповерхова житлова забудова.

До Лозової додали також Герсеванівьский та землі, які за законом мають надати учасникам АТО. З’явилися на карті і площі колишнього арсеналу.

Генеральний план – перш за все перспектива, розповів Олександр Палюх. У плані передбачили об’їзну дорогу – із Харкова у Дніпропетровськ. На майбутнє запланували велодоріжки та розв’язки для інвалідів. За наявності грошей їх втілять у життя. Олександр Палюх зазначив, план створювали із розрахунком на майбутнє, бо часто вносити зміни не можна.

Лозівчани можуть внести свої пропозиції та зауваження щодо генерального плану до 26 лютого, зазначає головний архітектор міста. Після цього за необхідності скличуть містобудівну нараду, а потім ухвалять план на сесії. Із новою «картою» можна ознайомитись на сайті міської ради, або у міськраді.

_____________________

На сегодняшний день проект планировки территории включает в себя комплекс определенных услуг и документации, которая позволит получить все разрешения на строительство 

_____________________

На правах реклами

         {youtube}YKAtp5xu56k{/youtube}