У Лозовій планують відкрити сміттєпереробний завод +vd

У Лозовій планують відкрити сміттєпереробний завод. Про це повідомив заступник Лозівського міського голови Володимир Денисенко на комунальній нараді 18 лютого. Він зазначив, зараз до міста звернулися вже 2 організації, які запропонували зайнятися проектуванням такого заводу.

 

Його планують в районі міського сміттєзвалища. Там зможуть переробляти 50 тисяч тон сміття на рік та утилізовувати тверді побутові відходи з Лозівщини та Близнюківщини, розповів міськголова Сергій Зеленський. Мер запевнив, сміттєпереробний завод не погіршить стан екології у місті.
Коли у Лозовій може з’явитися сміттєпереробне підприємство та скільки коштуватиме його відкриття поки сказати важко, говорить міськголова. Збудувати завод планують за рахунок інвесторів. Для цього потрібно розробити якісну проектну документацію, зауважив Сергій Зеленський.
Організаціям, які зацікавилися проектуванням заводу з переробки сміття, надали потрібну документацію міського сміттєзвалища. Тепер керівники міста чекають на попередню вартість проекту, розповів заступник міськголови Володимир Денисенко. Він зазначив, як тільки стане відома сума, тоді місто зможе говорити про виділення коштів на проектування.

 {youtube}Krtv9XJUh4s{/youtube}