У Лозовій депутати занепокоїлися відсутністю води у неврологічному відділенні +vd

Вже півроку у неврологічному відділенні слабкий тиск води, а з ранку, коли працює харчоблок, води взагалі майже немає, повідомили самі медики 29 лютого. До цього, 26 лютого, на сесії проблему озвучила депутат міськради Олена Дем’яненко.

 

Вона запитала, чи можна 150 тисяч гривень, виділені на ремонт ганку у районній лікарні, перенести на ремонт мережі водопостачання у неврологічному відділенні. Перший віце-мер Олександр Жидков зазначив, ремонт ганку важливий, так як люди травмуються на вході. З пропозиціями він радив звертатися до директора ТМО Івана Жовтого.
Крім поганого водопостачання депутати обговорювали нерівномірне фінансування лікарень у рамках ТМО. Проблему підняла депутат Тетяна Запорожець. Вона також запитала, куди надходить податок із зарплат працівників колишньої районної лікарні – до міського чи районного бюджету.
Але конкретної відповіді депутат від Олександра Жидкова не отримала. Віце-мер порадив Тетяні Запорожець скласти депутатський запит.
1 березня Тетяна Запорожець повідомила, вже направила депутатський запит до Лозівської ОДПІ та на ім’я першого віце-мера Олександра Жидкова.

 {youtube}89xcOslW2Nw{/youtube}