На Близнюківщині селяни продовжують боротися за свою землю +vd

Раніше жителі Самійлівки вже вимагали у орендаря збільшити виплату за свої земельні ділянки, як того вимагає закон. Але попри обіцянки розібратися з документацією і вирішити проблему – ситуація не змінилася.

22 червня голова Близнюківської райдержадміністрації Анатолій Калашник запропонував зібрати спеціалістів з держгеокадастру, податкової, правоохоронців та юристів, щоб вислухати людей. Окрім проблем з виплатою грошей за землю, самійлівці обговорили ще кілька питань, вирішити які люди самостійно не можуть. Про результати зустрічі та обговорення питання розповів член ініціативної групи Олександр Дяченко. Він зазначив, всі питання зафіксували та обіцяли озвучити заступнику губернатора. Самійлівчани наголосили, справу не покинуть та будуть надалі виборювати своє право отримувати гроші за землю у обсязі передбаченим законом.
Нагадаємо, проблеми з земельними ділянками у самійлівчан більше 5 років. Раніше вирішити їх селяни намагалися переговорами з орендарем, але тоді він до них не вийшов. Самійлівчани погрожували перекрити залізничний рух у Дніпропетровському напрямку.

{youtube}oWYOJa3wNOg{/youtube}