У Лозовій дистанційники проводять місячник безпеки руху на залізниці +vd

Лозівські дистанційники проводять місячник безпеки руху на залізниці. З 1 вересня  мешканцям Лозівського, Мерефянського та Змієвського районів нагадують правила поведінки біля залізничних колій та на переїздах. Профілактичні бесіди проводять також для машиністів поїздів. 21 вересня залізничники на зупинці Прядкін роздавали водіям пам’ятки про безпеку руху на переїздах.

Інколи на залізничних переїздах зустрічаються водії, які порушують правила та проїжджають повз закритий шлагбаум. Це трапляється частіше у нічний час, розповіли чергові по залізничному переїзду станції Прядкін. За їхніми словами, номери автомобiлiв порушників записують до спеціального журналу та передають керівництву, звідти – до поліції.

Через порушення правил дорожнього руху та правил поводження біля колій на Південній залізниці збільшилась кількість травмованих. Минулого року їх було 46, цьогоріч – 60, серед них – 3 дітей, розповів інженер з охорони праці  Лозівської дистанції колії Олександр Володін.

Він зазначив, для того, аби зменшити кількість аварій, залізничники й проводять місячник. З усіх запланованих заходів, зараз провели більше половини, зазначив Олександр Володін.

 Юлiя Токар

           {youtube}aMtnAMekgeY{/youtube}