Лозівські податківці обговорили з аграріями міста та району надходження податків +vd

 У Лозовій працівники податкової інспекції запросили до себе аграріїв міста та району, щоб провести бесіду щодо своєчасної виплати податків та запобігти незаконним схемам. Зустріч провели 19 вересня.

Керівникам сільськогосподарських підприємств пояснили необхідність сплати податків, вислухати їхні скаргита пропозиції, як уникнути укривання  прибутів. На зустріч з аграріями Лозівщини завітав перший заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Харківській області Андрій Бежанов. Податківець зазначив, працівники фіскальної служби контролюють всі надходження та витрати аграріїв.

Спеціаліст наголосив на основних порушеннях, одне з найпоширеніших – підприємці не реєструють працівників, які обробляють землю, або зазначають у документах свою заробітну плату меншою за мінімальну. Андрій Бежанов пояснив, керівники сільгосппідприємств частіше купують автомобілі бізнес-класу, щоб зменшити податки та збільшити витратну частину господарства.
На захист всіх присутніх виступив голова асоціації сільгоспвиробників Лозівського району Віталій Орлов. Він зазначив, на збори до податкової прийшли керівники, які працюють без порушень.
Андрій Бежанов подякував аграріям, які завітали на обговорення та попросив переглянути всі свої документи, щоб уникнути порушень.

Ярослава Носенко

___________________

Ви не знаєте, куди вигідно вкласти гроші? На modern-invest.ru вам допоможуть порадою. Інвестування, а також трейдинг, – ось їх напрямок.

___________________

На правах реклами

            {youtube}EkiobA_fQdw{/youtube}