Лозівські танцівники здобули найбільше нагород на конкурсі бальних танців «Кубок «Еліт» +vd

У Лозовій відбулися змагання із спортивного бального танцю «Кубок «Еліт». 9 жовтня змагатися за кубки у Лозову приїхали гості з Павлограду, Мелітополя, Дніпра, Полтави, Харкова, Первомайського та Запоріжжя. Турнір відбувся за підтримки народного депутата України Анатолія Гіршфельда та мера міста Сергія Зеленського.

У конкурсі брали участь діти від 5 років. Готувалися танцівники як за лаштунками так і в залі – відпочивали, робили макіяж та зачіску, а батьки вболівали – із прапорами та плакатами. Конкурс бального танцю «Кубок «Еліт» 2016 проходить у Лозовій більше 15 років, географія конкурсу кожен рік збільшується, розповіла організатор, начальник відділу культури міськради Алла Михайлова.
Змагання проходили за підтримки народного депутата України Анатолія Гіршфельда та мера Лозової Сергія Зеленського. Привітати танцівників прийшов заступник міськголови Юрій Кушнір. Він наголосив, кожне змагання це підсумок старань, а кожен з танцівників сильний не тільки фізично, а й морально.
Помічник народного депутата України Олександр Неділько теж наголосив, змагання з бального танцю, це свято грації та краси. Учасникам він побажав об’єктивного суддівства та перемог.
Присутніх також привітав віце-президент Ради Української танцювальної асоціації Григорій Бондаренко.
Змагання «Кубок «Еліт» 2016 тривали майже цілий день, протягом дня приїздили нові учасники. Найбільше нагород забрали танцівники із Лозової, зокрема танцювальний клуб «Еліт». Учасників турніру нагородили медалями та кубками.

{youtube}0Fv8J77NzlE{/youtube}