Лозівчани скаржаться на потоп у під’їзді +vd

У Лозовій жителі будинку №7 на 3 мікрорайоні потерпають від потопів. Кожного разу, коли на вулиці йде дощ у квартирі та під’їзді тече по стінах. Мешканці будинку зверталися до комунальників та керівництва міста.

Мешканка будинку №7 на 3 мікрорайоні Тетяна Локтіонова розповіла, під час дощів тече по стінах та вимикачах, а у квартирі 2 дітей. Жінка припустила, що останній потоп у під’їзді стався через несправний водовідвід.
Житель будинку №7 Володимир наголосив, звертався до комунальників, але вони не допомогли. Відреагували після звернення у міськраду, розповів лозівчанин. Домовилися ліквідувати проблему з протіканням, а ремонт мешканці зроблять самостійно, саме зараз вони готують документи, щоб об’єднатися в ОСББ, додав Володимир. За його словами, мешканцям пропонували взяти участь у ремонті – частково оплатити матеріали для ремонту. Однак лозівчанин впевнений, у будинку є залишкові гроші, які можна використати на ремонт протікаючого місця. Для цього можна і використати гроші, які мешканці сплачують за квартплату, додав він.
Заступник міськголови Сергій Єршов обстежував будинок разом із комунальниками. Він зазначив, ОСББ створюється не так швидко, а з ремонтом затягувати не можна. Тому все-таки порекомендував частково оплатити матеріали для ремонту та зробити його до холодів.

{youtube}jUZpveZxyg0{/youtube}